Alan Walker

Designarbeid for Alan Walker

Overhaus samarbeidet tett med Alan Walker og hans management MER siden 2018. Vi har jobbet med flere forskjellige konsepter innenfor Walker-universet. Først og fremst har vi jobbet med ulike elementer for musikkvideoene. I tillegg har vi bistått med utforming av merkevaren for Different World-universet, samt hjulpet til med å utvikle konsepter og design for ulike produkter. Bilder og skjermbilder er levert av MER.

Art direction
Merkevare
Design
Web
Illustrasjon

top
disk5

I samarbeid med regissør Kristian Berg har vi illustrert de mystiske tavlene som finnes i World of Walker. Disse er fylt med skjulte betydninger og påskeegg. Hvis du er en ekte Walker, vil disse holde deg engasjert i lang tid. Platene blir illustrert av oss før de blir skåret i tre og malt for musikkvideoene.
 

krypto

Vi har også utviklet flere illustrasjonskonsepter som bidrar til å føre historien i ulike retninger. Noen av disse inneholder mye viktig og mindre viktig informasjon og vises bare i noen få glimt i noen av videoene. Dette viser hvor mye nøye detaljarbeid som er lagt ned i disse videoene av Kristian Berg.

1-2

Noen av vårt arbeid er fullt av detaljer og skjult betydning, og blir brukt gjennom hele musikkvideoene. Her er noen skjermbilder der du kan se hvordan det blir brukt.

I den moderne popmusikkverdenen er det sjelden å være en del av en så utrolig detaljert og mettet kreativ verden. Alan Walker har lagt vekt på å opprettholde høy kvalitet og konsistens i hver minste detalj og holdt oss skjerpet gjennom hele prosessen.
 

7-2
5-2
6-2
4-2

Alan Walker er en av YouTubes største stjerner, med over 30 millioner abonnenter på kanalen hans. Dette er fra Alan Walker & Ava Max - Alone, Pt. II (Live at Château de Fontainebleau). I denne videoen kan du tydelig se noe av vårt arbeid. Gå til YouTube-kanalen hans for å se mer.

maleri

Vi har også laget design for Alan Walkers produktlinje, som inkluderer T-skjorter, masker, hettegensere, sokker og mer. En del av dette var også en skjorte som feiret at Alan nådde 20 millioner abonnenter på YouTube.
 

1-3
2
alan
4
3-1
6
5
shirt_back
7