Vi er Overhaus! — Et Bergen-basert designstudio.  Vi hjelper folk å lykkes gjennom tydelig design, illustrasjoner, effektive websider og god strategi. 

Arbeider

Viftrup & Pettersen

Vi har laget ny profil og ny digital identitet til Viftrup & Pettersen. Gjennom effektive prosesser har vi bidratt til å tenke nytt om hvordan en tømrerbedrift kan profilere seg på nett.

rungne
Rúngne Apparel

Overhaus leverer identitetsdesign, produktdesign, illustrasjoner og kampanjer for Rúngne Apparel, Magnus Midtbøs klatre- og klesmerke.

Bergen internasjonale filmfestival, bedre kjent som BIFF, er en institusjon i Bergen. De har i en årrekke arrangert en festival som betyr mye for byens innbyggere. Overhaus fikk oppdraget med å lage festivalprofil 2023.

IMGP9303

Bergen Kommune

Vi designet regnmåleren Byge som står ved Lille Lungegårdsvann i Bergen. Prosjektet har vært et omfattende samarbeid med Vann- og Avløpsetaten i Bergen og flere dyktige underleverandører.

Overhaus designet og illustrerte merkevaren til Njót Hard Seltzer, en seltzer fra Hardanger! For denne fikk vi gull i Visuelt.

Aga Sideri

Vi har designet og utviklet merkevaren til Aga Sideri, Norges mest solgte håndverks-sider.

Splitt Sportsbar

Identitet og illustrasjoner for Splitt Sportsbar på Lagunen i Bergen.

Vi hjelper Universal med å lage design og ulike identiteter til  utgivelser og prosjekter de jobber med.

2-vektorisert

Norsk Tipping

Illustrasjon av flaxlodd på oppdrag for våre venner i Dinamo. Her har galskapen fått råde!

Slettevollen Gårdsysteri

Slettevollen Gårdsysteri er en småskala produsent av deilig, deilig ost. Her har vi utviklet en eklektisk og frodig visuell profil som kler produsenten, og tåler å bli utvidet i takt med produksjonen.

siderbok

Vigmostad & Bjørke

På oppdrag fra Vigmostad & Bjørke har vi laget layout og design for boken "Hardangersider". Det mest omfattende oppslagsverket til Hardangersideren så langt.

Oppdateringer

Sporadiske oppdateringer om innsikt, tjenester eller hva som skjer på kontoret.
7
Featured Image
På Overhaus har vi gjort mange plateomslag i løpet av årene, alt fra omstendige formater som doble CD-er til det revitaliserte vinylomslaget. Musikkbransjen er stadig i endring, og behovet for …
Featured Image
Vi elsker å få litt skitt på våre ømme designerhender! Hos Overhaus har vi et bredt spekter av ferdigheter. En ting vi gjerne vil gjøre mer av er fysiske, ekte …

Enda flere arbeider

Bergen Klatreklubb er norges største klatreklubb- med en lang historie. Vi fikk jobben med å redesigne klubbens visuelle profil. Vi har også jobbet mye med å implementere designet i form av wayfinding og dekorasjon i klubbens nye storstue - Vestveggen i Åsane.

Aschehoug

Overhaus designer og illustrerer bokomslag for Aschehoug – et av Norges største forlag. Se noen av jobbene her.

Luddi

En smørbrødrestaurant på dagen og en klubb på kveldene. Vi gjorde identitet for Luddi i Bergen.

Kvestad Sideri

Hardangers høystliggende sideri, Kvestad Sideri er en av sidermerkene vi har jobbet aktivt med. Her har vi blant annet utviklet merkevare og illustrert etiketter.

Bergen største uteplass? Overhaus ble spurt om å bidra med veggdekorasjoner på denne  uteplassen i Bergen sentrum. Dette har ledet til oppussing av den visuelle profilen, nettsiden og dekorasjonene inne på stedet.

Da bergen fylte 950 år, ble vi bedt om å gjøre merkevareidentitet for feiringen. Denne merkevaren er brukt til både skilt, flagg, nettsider og bekkalokk (kumlokk).

Salmon Group

Salmon Group er en interesseorganisasjon for små og mellomstore oppdrettere i Norge. Overhaus gjorde en omfattende redesign av hele merkevaren.

Overhaus! Kreative folk! Ditt nye favorittbyrå! Sandviksveien 110 Bergen!Overhaus! Kreative folk! Ditt nye favorittbyrå! Sandviksveien 110 Bergen!Overhaus! Kreative folk! Ditt nye favorittbyrå! Sandviksveien 110 Bergen!

Vi er Overhaus! — Et Bergen-basert designstudio.  Vi hjelper folk å lykkes gjennom tydelig design, saftige illustrasjoner, effektive websider og god strategi. 

Overhaus AS
contact@overhaus.no
Sandviksveien 110
5035 Bergen

2